Activitatea Biomed Scan se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

RMN 3 Tesla 690 de lei + consultatie gratuita la neurologie sau ortopedie!

Oferta de consultatie gratuita la neurologie sau ortopedie este valabila pentru investigatiile de rmn cerebral, de coloana vertebrala sau de genunchi, cu plata, pe aparatul de 3 Tesla.

Pentru a beneficia de oferta, pacientul trebuie sa aiba minim 18 ani impliniti la momentul investigatiei imagistice si trebuie sa efectueze investigatia pana la 30 noiembrie 2020, inclusiv. Programarea pentru consultatia gratuita la neurologie sau ortopedie se face in functie de programul disponibil. Consultatiile gratuite vor fi acordate pana la data de 18 decembrie.

RMN 3.0 Tesla
RMN Cerebral 690 RON
RMN coloana vertebrala – un segment 690 RON
RMN genunchi 690 RON

PREGATIREA PACIENTULUI

Pentru efectuarea examinarii iRM nu este necesara o pregătire specială. De regulă nu este nevoie să vă modificaţi modul de alimentaţie şi nici să renunţaţi la anumite activităţi zilnice.
Pacientul va semna un document prin care intelege riscurile efectuarii iRM si este de acord sa efectueze testul.
Pacientul va scoate de pe corp toate obiectele de metal (dispozitive pentru auz, placi dentare, orice tip de bijuterii, ceasul si agrafele de par), deoarece exista riscul ca aceste obiecte sa fie atrase de catre magnetul folosit pentru efectuarea testului.
Pacientul se dezbraca in functie de aria pe care se efectuaeaza (sunt cazuri de pacienti care pot pastra o parte din haine, daca nu incomodeaza). Pacientul foloseste un halat oferit de clinica. In cazul in care se permite pastrarea partial a unor haine, pacientul trebuie sa goleasca buzunarele de monede, telefoane sau carduri (carti de credit sau carduri ATM) cu benzi magnetice inscriptionate, deoarece prin investigatia RMN se pot demagnetiza.

 

 

EFECTUAREA INVESTIGATIEI iRM

In timpul examinarii, pacientul este intins pe spate pe masa echipamentului. Masa va aluneca in interiorul unui dispozitiv care contine magnetul.
In interiorul magnetului, pacientul va auzi si va simti aerul oxigenat, pompat de o instalatie speciala. De asemenea, se mai aud diferite zgomote care sunt rezultatul examinarii. Se vor folosi dopuri pentru urechi pentru a reduce zgomotul.
Este foarte important ca pacientul sa nu miste in timpul scanarii. In timpul efectuarii testului, pacientul este izolat in camera de examinare, insa este supravegheat prin intermediul unei ferestre transparente. Pacientul comunica, cu medicul sau operatorul asistent prin intermediul unui microfon.
In cazul in care este necesara utilizarea unei substante de contrast, aceasta va fi administrata la nivelul venelor periferice ale bratului pacientului.

 

ELIBERAREA REZULTATULUI

Rezultatul scris va fi eliberat in aproximativ 48 ore din momentul efectuarii investigatiei.
Pacientul va primi film, CD si interpretare scrisa.

 

ACTE NECESARE IN MOMENTUL PREZENTARII LA PROGRAMARE:

• Act de identitate
• Bilet de recomandare de la medic
• Istoric medical (orice investigatie sau consultatie privind evolutia bolii, CD cu examinarile imagistice anterioare)
• Analize de sange: creatinina serica si uree serica in cazul administrarii substantei de contrast.

Call Now Button